Jaderňácký florbalový tým, namlsaný poslední výhrou, se v pondělí 18.11. sešel k rozdrcení přírodovědců z UK, kteří měli v tabulce pouze o bod víc než my (slovy jeden a my nula). Hned od první minuty však začal takový kolotoč, ze kterého nešlo vystoupit. Po několika minutách a nespočtu skvostných zákroků Michala “indiána” Vacka jsme kolotoč vypnuli a míček alespoň na pár vteřin vyvezli na soupeřovu polovinu. Bohužel naše tvrz i přes nasazení vlastních těl obránců nemohla odolávat věčně a tak po první třetině svítilo na tabuli skóre 0:1.

 

S tím se ale parta ostřílených jaderňáků rozhodně nehodlala smířit a tak ve druhé třetině Martin “rozumbrada” Beneš po mantinelu našel Vaška “C” Koubu, který svou dělovou střelou přihrál Martinu “rychlíkovi” Cuhrovi, jenž suveréně zamířil na levý vingl a gólmana trefil mezi nohy – 1:1. Přírodovědci zaskočení naší bojovností přidali na obrátkách a vytáhli na nás své nejsilnější zbraně – ženy, které pomohly k dalšímu náhodnému gólu do naší brány. Nicméně po druhé třetině jsme stále udržovali nadějný výsledek 1:2.

 

Ve třetí třetině jsme ovšem usnuli na vavřínech a než jsme se nadáli, soupeř si bez našeho vědomí otevřel na hřišti střelnici a ostrýma pálil na skvěle chytajícího Michala v bráně, kterého dokázal překonat pouze náhodnýma střelama ze střední vzdálenosti po několika odrazech. Nepomohly ani obětavé obranné zákorky Jirky “dříče” Kurky a góly padaly jeden za druhým. Fyzická únava z předchozích dvou třetin však nebyla znát na Honzovi “netrefovi” Kotrbatém, který se pokoušel otevřít konkurenční střelnici na druhé straně hřiště, bohužel ale pálil slepýma. Pomáhat se mu snažili Pepa Mrázek “ústředna” a Dan “nevim kam mám jít” Reinič, nicméně soupeř všechny pokusy o rádobyútoky rázně odmítal. Ani Tomáš “v transu” Hambálek nedokázal svými piruetami prokroužit mezi kolotočáři a když Vašek “minela” Kouba po rozehrávce z našeho rohu přihrál přírodovědcovi přímo před naši bránu, zasloužil se nejen o pokutu do prasátka za minelu zápasu, ale potvrdil tím i svou a celotýmovou neschopnost. No a když Vaška obehrála i holka, rozhodl se zlomit o ni hokejku a příští zápas v pátek 22.11. ho na hřišti uvidíme se zcela novou holí, kterou doufejme pokřtí minimálně hatrickem. Proto na tento slavnostní okamžik nezapomeňte v 17:00 dorazit! Konečné skóre FJFI:UK Přírodovědci – 1:7.

Martin Beneš (ben)

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder