Ve středu 13. 11. 2013 jsme odehráli naše poslední letošní utkání s týmem La balada. Sestava: Ondřej Bartoněk – Michal Krčmář, Jan Crha, Milan Lecián, David Brožek – Petr Valenta, Jakub Šandera, Michal Vozár. Na zápas se přišel podívat i veterán Tomáš Kouřim, který byl velmi skleslý z našich dosavadních výsledků. Situaci chtěl vzít do vlastních rukou a rozhodl se ji řešit pomocí zelené. Každého z nás při úvodní rozcvičce řádně posilnil a nálada v týmu se mírně zlepšila.

Tento doping se projevil hned v úvodu utkání. Pohlednou kombinaci zakončil prudkou střelou k tyči Honza Crha a poslal náš tým do vedení. Jednogólové manko však soupeř záhy smazal. Byť jsme otěže zápasu měli stále ve svých rukou, naše herní převaha byla pouze platonická.

O poločase veterán Kouřim vytasil svoje další žolíky. Pro podávání lepších výkonů navrhl zajídat zelenou ňaminkami. Průběh zápasu se i nadále nesl ve stejném duchu. Nedokázali jsme proměnit několik vyložených gólových příležitostí. Na druhou stranu se nám podařilo dvakrát ukázkově rozehrát rohový kop a skórovat. Do střelecké listiny se zapsali Milan Lecián a David Brožek.

Slibný stav jsme však neudrželi, vítězství jsme si nechali vzít v poslední minutě po individuálních chybách. Zápas skončil 3:3. Ondřej Bartoněk to komentoval slovy, že naší Achillovou patou je střelecká impotence, nikoli inkasování gólů. Ze 3. ligy sestupujeme s bilancí 5 proher, 2 remízy a 0 výher. To není překlep, skutečně opouštíme 3. ligu bez jediné výhry…

 

report by Petr Valenta

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder