7.12. se v Bowlingu Dejvice konal druhá část souboje fakult. Opět jsme k tomu přistoupili zodpovědně a využili právo postavit dvě čtyrčlenná družstva.

Tým “A” tvořila čtveřice Martin Cuhra, Honza Kubant, Zbyňa Hubka a Mára Čepl, tým s krycím označením “B” tvořili Oskar, Špáňa, Hamboš a Vojta Lejsek. Vždy se hrálo na dvě kola a počítal se celkový součet náhozů z obou kol.

Do soutěže se celkem přihlásilo 8 družstev. Začalo se úvodními koly, která měla určit nasazení do pavouka. “A” se s průměrem 127 bodu dostalo na druhé místo, “B” na čtvrté se 112.

V pavouku si ve čtvrtfinále “A” snadno poradilo se FSv “B”, bohužel “B” však těsně, ale o to víc potupně prohrálo s FELákama. V semifinále se “A” utkalo právě s FELem a bylo rozhodnuto pomstít svůj “B” tým. Zápas byl v podstatě rozhodnut už po prvním kole, když jsme s průměrným náhozem 150! naprosto zničili psychiku soupeře.

Ve finále nás čekal tým FSv “A”, mající v týmu 2 profíky. Ti bohužel se svými dvoustovkami dokázali rozhodnout utkání sami. Druhé místo je však příjemným a nečekaným úspěchem. Bčko skončilo na celkovém 7.místě, když se od prohraného čtvrtfinále začalo věnovat spíše konzumaci místních nefiltrů a dokázalo poté porazit pouze Strojaře ( kteří už pod vlivem Jamesonů moc nezvládali základní motoriku, natož bowling ).

K jednotlivým herním výsledkům, celkový průměr nához byl následující:

“A”

Martin Cuhra – 135,5

Jan Kubant – 133,5

Zbyňa Hubka – 126,9

Mára Čepl – 125,9

“B”

Oskar – 82,8

Špáňa – 123,0

Hamboš – 129,0

Vojta – 93,0

Nejvyšším naším náhozem pak bylo Martinových 182, následováno 170 v podání Hamboše.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder