První AVL v letním semestru dopadla více než tragicky. Tým hrál v sestavě PéťaB a MartinD na smeči, JirkaP a KubaK na bloku, libero hrál PepaC a náhru AnčeP a HankaS.
Za naše špatné výsledky mohl možná sraz tak brzy ráno (náš kapitán Martin přišel s téměř půl hodinovým zpožděním), možná velmi překvapivý nový účes blokaře Jirky (zvykali jsme si na účes skutečně celý den), možná prostě jenom to, že jsme spolu nehráli už déle než měsíc.
První zápas proti týmu Čimice byl spíše rozehrávací. Před ním jsme se nemohli ani rozházet, prý byli organizátoři ve skluzu, takže jsme šli rovnou hrát. A podle toho dopadl výsledek, prohráli jsme 0:2 (22:25,20:25).
Na druhý zápas proti nám nastoupil silný tým Eager Cadets, na náš účet jsme si opět zapsali prohru 0:2 (17:25,16:25).
Dvě prohry za sebou tým skutečně rozložily, nebyli jsme schopní dát ani servis, každé druhé podání nám končilo v síti, někteří silnější hráči pro změnu dávali jenom auty. Podle toho také vypadal i třetí zápas s Nullo Modo, tým Tralalalala opět prohrál 0:2. Nutno podotknout, že druhý set jsme byli tak vynervovaní, že nahrávačky nebyly schopné nahrát a když už, od našich, jinak bleskových, smečařů vše končilo v rukou blokařů soupeře, popřípadě v síti. Nejhorší byla série soupeřova podání, kdy asi sedm míčů za sebou jsme nebyli schopní přijmout. Není divu, že druhý set dopadl tak tragicky (25:20,25:11).
Po tomto více než žalostném dnu není divu, že jsme z krásného 16. místa klesli na 18. místo a do našich duší se začíná vkrádat neblahá myšlenka na sestoupení do 10. ligy.
-AP-

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder