Zima je téměř za námi (fyzicky se sice neprojevila, ale kalendář mluví zcela jasně), a tak začala opět Strahvoská liga. Hned první zápas v nejlepší skupině přichystal každoročně silně sledované derby toho nejhoršího týmu jaderky (Trclclclclc) a toho nejopilejšího (Jaderný odpad).
Odpad nastoupil v téměř stejné sestavě jako minulý semestr. Pro tuto sezónu se již kapitán přestal vybírat dle velikosti lýtek. Novým poměřovacím znakem se stal nos, tudíž jediným možným kandidátem byl Oskar Löw. Nekompromisní zimní příprava, nová strategie, nový hráč v kádru a hlavně odvaha dávala Odpadu šanci opět nakopat Céčku zadnici.
Zápas se zpočátku nevyvíjel příliš radostně. Možná to bylo příliš teplým počasím, nedostatkem alkoholu v krvi, či naprostou neschopností týmové kooperace některých hráčů odpadu s lichým číslem na dresu. Odpad prohrával během krátké chvíle 5:1. Jenže to by nebyl náš kapitán, liška podšitá, všemi mazaný vykuk, aby pak nepřiznal, že to byla jeho taktika. Nechal céčko pěkně namlsat, unavit a následně se do nich Odpad pustil se vší vervou. Nejprve Čurák sestřelil Máru parádní hlavičkou, přičemž obětoval integritu své kůže. Časem se ukázalo, že to mělo vliv i na jeho myšlenkové pochody.
V dalších chvílích využil své velikostní převahy Tonda a trochu okopal Libora Zajceva Tomka. A samozřejmě padaly góly. Jeden, dva, tři, čtyři..na straně rudé pouze tupé nechápající výrazy. Blíží se poslední minuty, napětí stoupá…stav je 5:4 pro Céčko..když..Čurák jde do brány za Štěpána a hrajeme powerplay. Pár krásných ťukesů směrem na Adolfa Hamboše, otočka, bodl štel…a gól!! V posledních vteřinách dorovnává na konečných 5:5. Krásný to zápas.
Sportu zdar!! Nazdar!!
A pro ty co neumí číst je tady videoreport: https://www.youtube.com/watch?v=PcszIyZs1pU&feature=youtu.be
Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder