Naším v pořadí třetím soupeřem byly holky Roštěnky, které proti nám nastoupily celkem v sedmi kusech. Naše ztenčená sestava čítala celkem 9 hráček, byly jimi: Nika P. v brance, Áňa, Ivet, Kristýna a Verča P. v obraně a Kája, Verča B., Nikol Z. a kapitánka Evča v útoku. V minulé sezoně jsme s, v naší lize nakonec třetími, Roštěnkami prohrály s pouhým jednogólovým rozdílem, což nám dodávalo odhodlání bojovat o ještě lepší výsledek. Vytrvalý déšť a slabý vítr naše výkony nijak nepodpořil a to ani přestože náš trenér David Blatský toto počasí označil za fotbalové (anglické).
První půli jsme rozjely skvěle. Většinu soupeřčiných šancí úspěšně zlikvidovala perfektní obrana pod vedením Verči P. a prošlé střely vychytala Nika v brance. Fanoušci viděli i spoustu krásných nahrávek, jmenujme hlavně bezvadnou přihrávku Verči B. na Nikol, na kterou byl však balon jen o malinko rychlejší než by si přála. Druhá perfektní nahrávka přišla Káje před bránu, která, vědoma si, jak poníženě se bude roštěná brankářka cítit, jí poslala míč přímo mezi nohy a vykoledovala si tak rundu za první gól v týmu 😉 a ještě k tomu to má za dvacet (gól mezi nohama). A tak jsme se náhle ocitly ve vedení. Nijak jsme nepolevily a nadále převáděly kvalitní hru. Soupeřkám se však začlo více dařit a brzy se dočkaly vyrovnání.
V druhé půli nás pak čekalo ještě několik více či méně smolných gólů do naší sítě a bohužel už žádného dalšího úspěšného zakončení z naší strany. Svou čistou a elegantní hru jsme udržely až dokonce a to přestože fanouškům nestačily dívčí mokré dresy a toužili vidět holky padat do vodou nasáklého trávníku, což přivolávali například pokřiky typu “Ale no ták, Gedžitko, dej mi do toho ten skluz…” (směrem k Nikol Z.). Fanouškům je tentokrát na místě poděkovat, nejen, že vydrželi celý zápas v dešti a větru, navíc i bez nadávek a posmívání se soupeřkám. Z tribuny se během zápasu ozývala pouze tradiční výzva trenéra k odstoupení a dále požadavek na vypuštění hospodářského zvířectva na hrací plochu, což mělo pravděpodobně upozornit na špatnou kvalitu hrací plochy. Je však nutno upozornit, že trávník je bohužel umělý a vytoužené kozy by ji spásat nemohly, na což diváci pravděpodobně zapomněli a tak to mají za dvacet.
Kamča

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder