Dne 9. března se naše mužstvo veteránů porvalo o body s mužstvem Atlético Cerveza ve třetím kole Hanspaulské ligy. Utkání se odehrálo na hřišti v Hostivaři od 20.45. Utkání komplikoval fakt, že středa byla i hracím dnem ve Strahovské lize. Ihned po utkání „A“ mužstva jsme vyrazili auty směr Hostivař. Do utkání byli připraveni tito hráči… Bránu měl ucpat Martin „alfa samec“ Cuhra. V obraně operovali Vláďa „Špáňa“ Španihel, Vašek „dávám góly z každý pozice“ Jánský a Michal „Myšák“ Krčmář. Před nimi v roli špílmachra působil Tomáš „TOOM“ Kouřim, Roman „Rom“ Pangrác, Pavel „El Pavlíto“ Bartl a Ondřej „ŠuŠu“ Šubrt.

Utkání jsme začali v slibném tempu a soupeři jsme míč téměř nepůjčovali. K vidění bylo několik pohledných kombinací, trojúhelníky, rotace a plovoucí pressing. Náš tlak však dlouho nepřinášel kýžený gól. Většina akcí končila díky naší střelecké nemohoucnosti či nedostatku kvality v zakončení. Nutno dodat, že gólman soupeře se překonával. Až se na to nemohl dívat Vašek a napálil míč z vlastní poloviny na osamoceného Myšáka před bránou soupeře a ten velmi chytře míč pustil, až skončil v bráně soupeře. Z vedení jsme se však neradovali dlouho, neboť ihned z následné akce soupeř vyrovnal. Dlouhý výhoz od gólmana propadl okénkem v naší obraně a osamocený útočník nedal alfa samci v bráně šanci. Těsně před poločasem stihl ŠuŠu po rohovém kopu strhnout vedení opět na naší stranu, rána to byla znamenitá – sotva se míč dokutálel do branky. Poločasový výsledek byl tedy 2:1 v náš prospěch. Ihned po změně stran přidal ŠuŠu svůj druhý gól po pěkné kombinaci s Myšákem. Tento gól nás měl uklidnit. Bohužel si ihned v vzápětí alfa samec vybral svou slabší chvilku a propustil jednu lehkou střelu za svá záda.

Naštěstí soupeř byl během celého zápasu více než statický a v druhém poločase se proměnil v kužele, mezi kterými jsme procházeli jak nůž máslem. Bohužel nás opět trápilo zakončení. Do konce zápasu stihl přidat gól ještě TOOM a El Pavlíto a tak zápas skončil celkovým skóre 5:2 v náš prospěch. Nebyl čas na dlouhé oslavy, protože Béčko a Jaderný odpad hráli své zápasy od 22hod na Strahově, takže jsme ihned vyrazili na další zápas. Další kolo Hanspaulské ligy se hraje až za 14 dní. Konkrétně se naši borci utkají s týmem Polnohospodár Praha ve čtvrtek 24. 4. 2014 od 20.45 na Děkance. Tento zápas se kryje s Jadernou fúzí, což se zřejmě promítne na účasti fanoušků :D.

ŠuŠu

 

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder