V původním plánu bylo, že naše letní sezona vyvrcholí jedinečným a neopakovatelným derby s týmem FC Pivce, ale vzhledem k nepřízni počasí ve čtvrtém herním týdnu se stal posledním zápasem sezony souboj s FC Technikou.

Do zápasu jsme nastoupily v téměř kompletní sestavě, chyběla pouze nemocná Zuzka, která nám alespoň fandila z tribuny. Nastoupily jsme odhodlány jako vždy, chtěly jsme zlepšit výsledek 0:6 z našeho posledního setkání o dvě sezony dříve.

Na obou stranách jsme začaly rozvážně a pomalu, i když holky z Techniky brzy vzaly zápas do svých rukou. Resp. našly jednu z našich slabin v rukou jindy neprůstřelné Káji, která dopustila, aby jí balon proklouzl do brány. Bohužel, gól to byl sice první, ale ne poslední. Během zápasu ho postupně i přes naše veškeré úsilí v obraně následovalo dalších pět. Nepomohla nám bohužel ani vydatná podpora našich Ultras, kteří ani při posledním zápasu sezony nezklamali a přišli nám fandit a i přes několik pěkných střel se nám nepodařilo dostat míč přes brankářku soupeřek. Konečný stav zápasu je tedy 6:0 ve prospěch FC Techniky.

Tímto děkujeme všem fanouškům, kteří nám zachovávají přízeň, a příští sezonu na viděnou! Příště těch zápasů vyhrajeme víc 😉

Verča P.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder