Veteráni nastoupili pod hlavičkou spřáteleného týmu Moe’s ke svému druhému utkání letní Hanspaulské ligy. Utkání se hrálo v pondělí 21. 7. 2014 od 17:30 na Pražačce. Rozmary počasí již během dne napovídaly, že nás může zastihnout nějaký ten deštík. Do utkání jsme byli připraveni v této sestavě: v brance zářil David „už jsem dopsal bakalářku“ Karal, v obraně působili Vláďa „Špáňa“ Španihel a Roman „Mr. Punk“ Pangrác. Do útoku byli připraveni Ondřej „musím kurva psát report“ Šubrt, Pavel „krasoň“ Bartl, Tomáš „čurák“ Kouřim a Verča „nejněžnější stvoření na place“ Blechová.

Do utkání jsme vstoupili o 10 minut později, protože jsme čekali na příjezd Kouřima s dresy. Zřejmě toto zpoždění a nedostatečné rozcvičení měly za následek pomalejší start do utkání. Během celého utkání výrazně pršelo, což se podepsalo na kvalitě hry. Většinu času jsme si nedokázali přihrát a zřejmě proto nás velmi průměrný soupeř přehrával. Za první poločas stačí snad jen za zmínku šance Tomáše, kterého však vychytal dobře chytající gólman.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Naše vlastní nemohoucnost dávala čím dál více šancí soupeři k ohrožení naší branky. Bohužel se jednu ze šancí soupeři podařilo proměnit, kdy umístěnou a razantní střelou z hranice vápna nedal hráč soupeře Davidovi šanci. Tím byl bohužel gólový účet uzavřen. Celou tragikomedii našeho vystoupení dokresluje zápal naší jediné fanynky – Anči „Čunči“ Plaché, která si raději místo sledování hry a mužných těl v pohybu hrála se psem, který se kolem hřiště potuloval. Nezbývá nám nic jiného než na utkání rychle zapomenout a soustředit se na další duel. Tímto zveme fanoušky, aby se přišli podívat a podpořit své oblíbence na další utkání.

ŠuŠu

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder