První zápas v 6. lize proti J.R.Club B jsme nastoupili v plné sestavě (rozuměj přesně 6 lidí bez střídání). Dokonce to chvíli vypadalo, že budeme hrát celou dobu oslabeni o jednoho hráče, jelikož Špáňa si raději vybral v Běchovicích sice hřiště, kde se Hanspaulka hraje, ale jen veteránská. Jelikož o jeho posilu tam nikdo nejevil zájem, nakonec dorazil ke svému týmu na druhé hřiště v Běchovicích.

K zápasu jsme nastoupili v následující sestavě: bránu hájil Martin “Cukrouš” Cuhra, do obrany se postavili Vašek Jánský a Vláďa “Špáňa” Španihel a v útoku se prali o nakopávané míče Ondra “Šušu” Šubrt, Pavel “Pavlíto” Bartl a Verča “Skolila jsem největšího hráče na hřišti” Blechová.

Soupeř nás hned první akcí zaskočil a cca po minutě hry jsme tedy prohrávali 1:0. Postupně jsme se však dostávali do hry a soupeře začali přehrávat. Z tohoto obratu hry jsme vytěžili i nějaké šance (tyčky) až nakonec ještě do poločasu vyrovnal na 1:1 Vašek.

V druhém poločase už bylo znát, že jsme nemohli střídat a z toho těžil soupeř. I přes zřetelnou únavu našich borců jsme dokázali většinu nákopů soupeře odvracet a také se prosazovat před jejich bránou (opět několikrát nastřelená tyč). Bohužel se nám nepodařilo udržet alespoň vyrovnaný stav a prohráli jsme 2:1.

Nezbývá než doufat, že na další zápasy se budeme scházet v hojnějším počtu.

Špáňa

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder