Dne 18. září se naše mužstvo veteránů sešlo ke svému třetímu zápasu v 6. Lize Hanspaulské ligy. Utkání se hrálo od 20:45 na Děkance blízko kolejí na Podolí. Soupeřem nám byl tým NBND FC. Do utkání jsme nastoupili s Davidem „bakalářem“ Karalem v brance. V obraně to čistili Vláďa „Špáňa“ Španihel, Václav „Jaap Stam“ Jánský, Roman „Mr. Punk“ Pangrác a nová posila Milan „Otík“ Lecián. Do útoku byli připraveni Pavel „El Pavlíto“ Bartl, Filip „trpaslík“ Petrásek, Petr „Infarkt“ Habásko, Ondřej „ŠuŠu“ Šubrt a Verča „Mademoiselle Zelená“ Blechová. To znamená, že jsme měli na střídání luxusní počet 3 hráčů. Utkání ještě sledoval Martin „mám baclíky, kašlík a teplůtku“ Cuhra, který do zápasu nemohl kvůli nemoci zasáhnout.

Zápas začal ve velkém tempu a o ostré zákroky nebyla nouze. Jako již tradičně se náš soupeř věnoval více diskusím s rozhodčím než samotnému fotbalovému umu. Netrvalo dlouho a vedli jsme 1:0. Přímý volný kop rozehrál Filip na úplně volného Špáňu a ten svým pověstným instinktem zabijáka rozvlnil síť poprvé. Tato secvičená spolupráce soupeře zaskočila a vskutku na ni nebyl připraven. Hned vzápětí přidal druhý gól Otík, který po samostatné akci (nasadil housle obránci i naší Verče :D) vymetl šibenici soupeřovy svatyně. Třetí gól přidal Filip opět po samostatné akci a opět střelou do šibenice. Hned po rozehrávce jsme přidali čtvrtý gól, kdy se po pěkném ťukecu s Pavlítem prosadil ŠuŠu. Ještě do poločasu stihl přidat ŠuŠu svůj druhý gól v zápase, kdy si po přihrávce od Filipa položil gólmana a dával do prázdné brány. O poločase tedy svítil na světelné tabuli pro soupeře hrozivý stav 5:0.

Možná proto se soupeř během druhého poločasu věnoval více faulování než hraní fotbalu. Dokonce ani gólman, který o poločas šel do hřiště, hru ničím neobohatil. Soupeř fauloval a diskutoval čím dál více, což vyústilo v červenou kartu pro hráče číslo „4“, který nás okopával celý zápas. Poté se zápas už jen dohrával a my jsme se předháněli v zahazování šancí. Zápas tedy skončil poločasovým výsledkem 5:0 a my si mohli připsat první vítězství v šesté lize. Po zápase jsme šli ještě dokoukat Spartu v Evropské lize proti Neapoli a nutno říci, že si borci v rudých dresech vedli o poznání hůře než my v našem zápase.

ŠuŠu

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder