V úterý 30.9 jsme nastoupily k našemu druhému zápasu nové sezony, tentokrát proti Týmu NeohroŽENých. Motivovány našimi novými a nadšenými trenéry jsme byly odhodlány podat lepší výkon než při našem zahajovacím zápase. Nastoupily jsme téměř v plné sestavě, chyběla nám jen Hanka, která ale poctivě fandila na tribuně. Trenéři přišli naplněni optimismem ohledně našich fotbalových schopností, přinesli si desky s poznámkami a dokonce začali správně tipovat jména všech hráček. Vše vzbuzovalo dojem, že jsme připraveny podat ohromující výkon.

Úkol zněl jasně: soupeřky nesmí projít k bráně. A také dát alespoň jeden gól a dostat méně než 10.

Bojovaly jsme statečně. Bránily jsme všechny pokusy soupeřek dostat balon k naší bráně. Pravda, občas ne úplně úspěšně, ale Kája v bráně podala jako tradičně skvělý výkon a většinu prošlých balonů perfektně vychytala. Je potřeba také poznamenat, že ani útok si nevedl špatně, svědčilo o tom několik pěkných akcí na branku soupeřek (rozuměj, párkrát jsme si přihrály a měly jsme z toho radost), bohužel ale žádná z nich nepřinesla kýžený výsledek. Zuzka dokonce bojovala se soupeřkou o míč tak urputně, až se rozhodla obětovat kolena. Nutno podotknout, že balon vybojovala a zda to za to stálo, určitě ráda zodpoví v osobním interview.

Všichni jsme matematici, tak bych ráda poznamenala, že úkol jsme splnily na 50%. Ale i tak je proti tak zuřivým soupeřkám výsledek 0:9 pěkný a příští zápas budeme hrát ještě s větším zápalem a nadšením a jednou tam gól padnout musí. Těšíme se na všechny naše fanoušky v úterý v obvyklý čas na obvyklém místě!

Verča P.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder