Na dobře známém fotbalovém stánku Estadio ARITMA se náš veteránský tým utkal 2.10. v rámci 5. kola 6. Hanspaulské ligy s dosavadním lídrem celé skupiny Pivní pohoda AC. Už když jsme spatřili název soupeře, chtěli jsme jim ukázat, kdo že se to nachází v lepší pivní (dokonce i zelené) pohodě. Nehledě na revanš za letní ligu. Ukázku naší pohody demonstrovali: v brance Květák; v obraně Václav, Otík a Špáňa; v útoku Mademoiselle Zelená, Bohyně, Filip, Šušu a Pavlíto.

Ačkoliv se tedy jednalo o dosavadního lídra skupiny, už od začátku jsme byli lepším týmem. To se potvrdilo především tím, že jsme během čtyř minut (12. a 16.) vsítili dvě branky. O první z nich se postaral Šušu, tradičně po dobré akci, a o druhou Václav, velice netradičně nohou a umístěnou střelou. Ačkoliv jsme měli do konce poločasu ještě několik šancí, diváci se dočkali akorát několika zbytečných kliček od Filipa a zazděných šancí od zaseklého Pavíta a gól odmítající Mademoiselle.

V druhé půli jsme opojeni poklidným náskokem lehce zvolnili, čehož využil soupeř a ve 46. minutě, jak se tak říká, z hovna snížil. To byl však impuls, který naše tlupa vzdělaných dědků potřebovala. Po opět nastoleném tlaku dokázal v 54. minutě Filip překvapit všechny přítomné, včetně soupeřova gólmana, dělovkou pod břevno. Na tuto krásnou branku již soupeř odpověď nenašel, a tak jsme si připsali velmi cenné 2 body.

Pavlíto

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder