Ve čtvrtek 20.11. nastoupili naši stateční hoši z Tralalalala k dalšímu zápasu fakultní ligy. Pod dojmem, že vítěz loňského ročníku pro nás nebude žádný soupeř, se k zápasu dostavilo pouze 6 statečných: Jirka Kurka, Martin Beneš, Honza Kotrbatý, Kuba Svoboda, Petr „ mrzák“ Vágner a brankář Ondra Chmelař. Beny s Honzou se navíc rozhodli, že nechají soupeře trochu vykoupat ve strachu z protivníka a dorazili se zpožděním. Vrchní hňup týmu Beny chtěl jít jako člen disciplinární komise příkladem a vykoledoval si krásnou pokutu.

Do zápasu jsme vstoupili s taktikou nechat doktory trochu vyběhat a výsledkem byl nepříznivý stav 0:4 po první třetině. Z našeho snažení stojí za zmínku jen pár střel Honzy, který to zkoušel kdykoliv měl příležitost, leč střeleckou mušku si tentokrát zapomněl v tramvaji. Do druhé třetiny už jsme vstoupili v bojovnějším duchu a výsledkem bylo několik slibných příležitostí z nichž největší trestuhodně sám před brankářem spálil Kuba Svoboda a mocně se tím přihlásil o cenu pro „minelu utkání“. Žádná z našich střel se však neuchytila, naopak soupeř nám přidal na konto další tři góly. Tým spoléhal na to, že Ondra „zeď“ Chmelař si s nájezdy dva na brankáře poradí, ale i přes několik pěkných zákroků se mu to příliš nepodařilo.

Před třetí třetinou zněl cíl jasně. Nedostat desítku, dát gól a přežít. V průběhu třetiny se Vagy, snad pro svou vrozenou soutěživost a dobrou náladu, rozhodl nechat u mantinelu obhodit a oběhnout nejmenší hráčkou soupeře a tím pobavit diváky, probudit hráče na hřišti z nudy a vyhrát cenu pro „minelu utkání“. Poměrně dlouho se nám plán nedostat desítku dařilo naplňovat a nedlouho před koncem byl stav „pouhých“ 0:9. Soupeř už se na to nemohl dívat a dvě minuty před koncem nám daroval přesilovku. K rozehrání standardní situace z boku hřiště se postavili Honza s Benym. Beny se po přiťuknutí od Honzy rozhodl na nic nečekat a ve víře v otočení zápasu odrazil krásnou střelou míč o tyčku do brány. V euforii po vstřeleném gólu jsme však zaspali v obraně a dostali na cestu domů další dva góly. Konečný výsledek 1:11 není vzhledem k síle soupeře a počtu hráčů příliš velkou ostudou a chlapci z týmu už se těší, až zesměšní dalšího soupeře. Nebojte se podívat do mapy, nalézt cestu na Julisku a podpořit borce z vašeho oblíbeného florbalového týmu v dalších zápasech.

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder