Nová sezóna strahovské fotbalové ligy je opět tu a nechybí v ní ani krásný a v každé situaci elegantní ženský tým La Tralalalala. Sestava byla ochuzena o mnohé hráčky, které nám odlétly do teplých (i studených) krajin a ovšem díky přesvědčovacím schopnostem kapitánky Evči Gocníkové se podařilo soupisku vzápětí obohatit o nové nadějné (i staré) hráčky.

K prvnímu utkání sezóny jsme tedy nastoupily v sestavě: Nikol Závadská (v bráně), Ivet Pelikánová a Kamila Johnová (stará garda v obraně), Kateřina Petrová a Světlana Smrčková (nová garda v obraně), Verča Bleška, Evča Kapitánka a Adél Patrochová (fanouškům již známé útočnice), Alča Kelbichová a Mahu Kuklová (mladá, čerstvá krev v útoku).
Naším prvním týmem byly Balletky, tým který se po celých šesti sezonách v první ženské lize přišel podívat co nového v lize druhé. Jen ti nejstarší kmeti (teda spíš kmetky) týmu La Tralalalala pamatují poslední střet s tímto týmem. Byla to naše první sezóna a tenkrát jsme obdržely celých 16 fíků (nutno poznamenat, že se hrálo se stejným týmem dvakrát za sezonu; výsledky: 1:5 a 0:16). Ovšem to už je dávno a my se od té doby posunuly do úplně jiných fotbalových výšin. Ano, podle skóre se to možná nezdá, podotkl by čtenář-hnidopich, ovšem zde nutno poznamenat, že do jiných výšin se nepochybně posunuly i soupeřky.
Jak tedy vše probíhalo? Hrály jsme dravě, s nadšením a úsměvem, jako vždy. Soupeřky byly bohužel příliš rychlé a nám burácející tribuny a napětí, které sálalo z natěšeného publika, jakoby svazovalo nohy. Hned třikrát jsme “zachránily” naši brankářku před další prudkou střelou soupeřek tím, že jsme balón do vlastní brány zarazily samy. Zpočátku relativně nízký gólový příkon v naší bráně během zápasu exponenciálně narůstal.
Dostali jsme tedy slušný výklep, avšak to nám na odhodlání nijak neubralo. Tušily jsme, že proti tomuto týmu nemáme šanci, a tak je tedy vlastně jedno, kolik jsme s ním prohrály a naše cesta za play-off se tímto vlastně nijak nezkomplikovala. V příštím týdnu nás čeká druhý nejlepší tým naší skupiny Tým neohroŽENých. Přijďte se tedy podívat, když už na nic jiného, tak alespoň na nové krásné hráčky našeho týmu. Nebo i ty staré 🙂

Kamča

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder