V úterý 15.9. jsme se sešli v daleké periferii jménem Štěrboholy, abychom na tamních pláních svedli bitvu s týmem Inter Bubeneč, kde, k našemu pobavení, působilo i několik hráčů hrajících Strahovskou ligu. Naši borci v oranžové nastoupili v následující sestavě: David – Krči, Otík, Martin Ševeček – Pavlíto – Mademoiselle, Vojta a Lenochod.

Na soupeře jsme vyrukovali ve velkém stylu, a to doslova. Když byl ve druhé minutě trefen náš nejobjemnější člen do kolínka, my rázem vedli 1:0. To bylo však na dlouhé minuty vše, co hra přinesla, neboť se jednalo spíše o bitvu o střed pole. Tu nikdo výrazně nevyhrával, přesto soupeř dokázal v poslední minutě prvního poločasu šťastně vyrovnat.

Naši však nevěšeli hlavy a po přestávce si postupem času vytvořili lehkou dominanci. Nutno podotknout, že soupeř měl početnější střídačku, ale my se dokázali hecnout a heroicky jsme strhli vedení na svou stranu pět minut před koncem utkání, a to zásluhou Otíka. Vedení se nám podařilo přetavit ve výhru, a tak jsme se radovali z vydřených dvou bodů.

Pavel „Sníh“ Bartl

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder