B’H

V úterý 6.10. jsme se sešli. Někteří hráči přišli a někteří ne. Vývoj zápasu byl natolik strhující, že už si ho nikdo ani nepamatuje. Obzvláště ne kapitán, který byl v dobré náladě a zapomněl (vím dám 20) někoho pověřit napsáním reportu.

Domníváme se, že se hrálo s kulatým míčem s přesně neurčeným počtem boulí. Extrapolací dat z předchozích zápasů kapitán usuzuje, že  jsem začali urputným tlakem na soupeře, z kterého se záhy vyklubal gól – bohužel do naší brány. Pak ještě pár gólů pravděpodobně následovalo. Je dost možné, že jsme taky jeden gól dali. Střelcem byl zřejmě jeden z hráčů, kteří se dostavili. Jediná jistota v tomto ohledu je, že to nebyl kapitán, protože ve středu už neběhal po desítce ve fotbalovém.

Jak to dopadlo ví leda HaShem, protože stránky strahovské jsou spolehlivé asi jako Sakmárovy protokoly z chemických laborek. Mám takové tušení (ukázalo se, že špatné), že to mohlo být něco kolem 1:11. Bohužel pro soupeře, což si myslím, že od nich bylo vyloženě chucpe, dát nám takovou čočku.

 

Shalom

 

Aktualizace – stránky už zase jedou bylo to 2:7

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder