Jednoho hnusného deštivého večera 7.10.2015 se sešla zase ta oranžová banda, která se pokouší dobrat výsledku v Hanspaulské lize, avšak dnes v celkem oslabeném složení. Tentokráte jim v cestě stál méně slavný a obávaný tým Polární záře, který náš nejvyšší analytik (anál-lízátor) – Martin Cuhra, hodnotil jako slabý a prý s nimi nebude sebemenší problém. Opak se ale ukázal býti pravdou, neboť soupeř si nás dovolil v jistých fázích zápasu dokonce i přehrávat a pokoušel se zakončovat svoje připravené akce na naše výše zmiňované gólmanské (e/pr)so.

Nicméně první do vedení šel náš tým, když po urputném tlaku Bohyně na stehno jednoho ze soupeřových obránců došlo k jistému pnutí, obránce se ukopl, přihrál míč nováčkovi Jakubu Šanderovi, který se svým bodlem nemýlil a vsítil první gól. Následně pak v druhé půli dokázal zdárně zakončit ještě jeden únik a šli jsme do vedení 2:0. Posléze se prosadil i druhý útočník Petr Habásko, který završil řádění našich útočníků, neboť dále se střelecky projevovali už jenom naši obránci, viď Otíku!
Soupeř se stále ale nehodlal vzdát a snažil se, seč mu síly stačily a nervy netekly. Snaha byla doceněna, když se prosadil jeden z útočníků, který snižoval stav na 3:1, nicméně do konce utkání zbývalo pár minut. Pokud byste si ale mysleli, že stav utkání už se nezměnil, byli byste na velikém omylu, neboť míče se chopil náš moderní obránce Otík a při snaze míč odkopnout, nešťastně nakopnul míč do soupeřovy půlky (myšleno prdel -pozn.red.-), od které se míč odrazil do Cuhrovy branky, který v tu chvíli četl hru, jak je jeho zvykem, proto předvídal situaci a stál úplně mimo branku. Konečný stav utkání – vítězství 3:2!

Kuba Šandera

P.S.: Skutečný průběh zápasu: 1:0 – 1:1 – 3:1 – 3:2 (pozn. redakce)

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder