Bylo nebylo, jednoho mrazivého čtvrtka se hráči Jaderného odpadu sešli ke svému dalšímu zápasu. Posíleni vzpomínkou, že poslední zápas pro nás skončil jednocifernou prohrou (rozuměj 9:0, oficiální zápis lže), jsme se sešli v této sestavě: Štěpán „Akrobat“ Poláček v bráně, v obraně dělali sochy Martin „Ty to asi uměj“ Kaschner,  Marek „Nedostaneme víc jak 20“ Matas, Ondřej „Štěpán“ Poláček a Lukáš „Bertík“ Novotný. V útoku (pokud to tak lze nazvat) běhali Jakub „Nevím, jak se rozehrává“ Klemsa, Tomáš „Kouzelník“ Hambálek,  Jiří „Pyžámko“ Chmel,  Jakub „Bez oříšku“ Veverka,  Darek „Nevím, jak to hrát“ Čižinský a legenda Oskar „Pyčo nemůžu“ Löw.

Už před zápasem bylo zřejmé, že průběh zápasu i jeho výsledek bude jednoznačný. Protivníci, zřejmě ve snaze nás zastrašit, se rozcvičovali minimálně půlhodinu předem, nicméně výhoda byla na naší straně, protože se na zápas mimojiné přišli podívat bývalí hráči Odpadu – Radek a Jabko. Zápas začal a my chtěli ukázat, že hra Odpadu neztratila nic ze své krásy – naše rozehrávka, ztráta míče, střela a gól. Soupeř tento gól oslavoval, jako by vyhrál v AZ-kvízu. Stejný průběh měl zápas během prvního poločasu, diváci fandili a radili, my se pokoušeli alespoň koupnout do protihráče a soupeř dával góly. Poločasové skóre x:0, kde x<10, bylo pro nás vzhledem k průběhu velmi lichotivé.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Štěpán čaroval v brance, nicméně poměr chycených a z brány vytažených balónů byl 1:1. Hamboš se snažil mezi protivníky protančit svými kouzly s míči, ale vždy narazil. Bertík a Martin se dokonce rozhodli na chvíli přidat k soupeři a oba vsítili Štěpánovi gól. Avšak v jednu chvíli soupeř polevil a my jsme začali hrát (rozuměj jednou si nahráli a pak ztratili). A v tu chvíli přišla nečekaná situace. Míč skákal na pažitu, jeden z protihráču na něj jen kouká. Poté se rozmyslí, uhne, míč spadne, Bertík se ho snaží kopnout co nejdál a světe div, byl z toho gól. Diváci se radovali a křičeli jako asiatka při sexu.

Zápas skončil celkově 18:1 a Odpad si tím vytvořili nový rekord v nejvíce obdržených gólech.

Ten byl poté náležitě oslaven, na desítce tekla zelená a rum proudem. Hráči, jakožto hrdí členové JO, podstoupili cvičení v pití alkoholu s Radkem, avšak ne všichni obstáli…

Pro zvednutí nálady se přijďte se podívat tuto středu na jedničku od 22:00, kdy vám opět ukážeme něco ze svého „umění“.

Bertík

Kategorie: Nezařazené