To se takhle zase sešli borci z áčka Tralalalala na hřišti číslo 6 a rozhodli se, že protější tým totálně zdemolují. Při příchodu na hřiště jsme byli trochu zaskočeni, kolik lidí z protějšího týmu se rozhodlo ukázat. Nejspíš se nás ale ta fotbalově lepší část zalekla a radši na hřiště vypustili ten slabší odvar, mezitím co si zbytek seděl na tribuně a sem tam si bouchl do bubnu, který jim byl stejně k hovnu.

Po první rozehrávce jsem si ani nestihl upravit na střídačce čepici a už tam Maťo razil první gól. Příjemný začátek. Následovala poezie dalších gólu a nadávek, jak to klouže jak svině a v tomhle celém guláši se soupeři snažili vůbec dotknout míče. Ale nakonec to tomu již zmíněnému odvaru taky vyšlo – Vojta se zamyslel (dokonce třikrát) a rozhodl se, že dneska se mu runda zelené platit nechce (od koho tu strategii asi okoukal). Amatérskými góly ze soupeřovi strany jsme se nenechali rozházet a za každý jejich jsme jim dali zpět 4,666 (14:3, chápete ne). Většinu balónů jsme hráli přes běhavého Honzu na středu, který se tentokrát moc rád mazlil s jejich obráncem, podržel míč a už se na ně jelo. V druhém případě obránce odkopl jak prostitutku u silnice a šel na bránu rovnou sám. Gólmana celkem zesměšnil 5-ti góly.

Rád bych vystihl 2 rohové kopy, které kopal Daniel (já) a gólem zakončoval opět Honza. Takovou standardku, kdyby viděl trenér Barcelónky Xavi, tak už bychom měli kontrakt na stole. Kopyta z odvaru vůbec nevěděli, jak se motat, či dokonce nezamotat.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na Pavla K., který tentokrát svou gólovou štědrostí také nešetřil (celkem 4). Jeho útočící agresivita se mu několikrát vyplatila a párkrát tak překvapil obránce odvaru při jejich rozehrávce, když jim míč vzal, jak malému děcku lízatko.

Beze zmínky nesmíme nechat také penaltu, kterou velice technicky zahrál náš Kapitán Hlemýžď. Už když se připravoval na svůj kop tak šlo vidět, že neví jaký postoj zaujmout; Messi, Mbappé, Neymar nebo že by Ronaldo? Svojí vlastní nerozhodností totálně vykolejil jejich gólmana, který z toho byl úplně v prdeli a nakonec šel přesně na druhou stranu, než kam Vojta kopal. Dobrá práce Vojto!

Po drtivé porážce se šla fanouškovská i hráčská část odvaru vyfotit. Upřímně nechápu proč, ale věřím, že mezi námi jsou i lidé, kteří si takovou unikátní penetraci rádi zdokumentují, aby měli na co vzpomínat. Jak se říká: “proti gustu žádný dišputát”.

Sportu zdar!
Autor: Nevychytaná nula (Daniel Ptáček)

Naprosto skvěle kopnutá penalta od Kapitána Hlemýždě
Kategorie: Nezařazené