Dne 12.10. se odehrál zápas fotbalového A-týmu ve čtvrté lize, kde se snad dlouho nezdrží a zamíří opět do vyšších lig. K tomuto cíli pomohl i výsledek tohoto zápasu.
Tentokrát už noví hráči neměli problém trefit na správné hřiště, ale museli jsme řešit problém, který jsme nikdy neměli: bylo nás fakt hodně. Celkový počet 11 hráčů, takže 6 na střídačce, to je něco s čím asi nikdo nepočítal, že se stane a spousta hráčů evidentně nechápala, že můžeme střídat často hlavně abychom nemrzli na lavce. Takže i přes předzápasový proslov zdůrazňující důležitost střídání se z naší střídačky téměř pořád ozývalo ať už jde někdo střídat, holt asi to je těžké pochopit…
Zápas samotný se odehrával především na soupeřově půlce a nebýt skvělých zákroků jejich gólmana, možná by zápas skončil s větším gólovým rozdílem. Evidentně kvalita gólmana zaskočila i naše útočníky, oproti minulému týdnu, kdy tam padlo skoro všechno, to byl celkem rozdíl. Ale jak jsme dostali ty dva góly, když zde píšu, že se soupeř do šancí skoro nedostával? Řekněme, že lehce komickým způsobem na tom má podíl gólman Dan. V první půli nejdřív “viděl někoho nabíhat” a míč tak skončil na kopačce protihráče, který přes celé hřiště zakončil do prázdné brány. Druhý gól stál rozhodně za to, když Dan odkopával míč a povedlo se mu trefit do hlavy nejmenšího hráče na hřišti Romana, od kterého míč doputoval do brány. Dan ještě dostal i žlutou kartu takže pro něj to byl celkem záživný zápas.
Celkově se jednalo o solidní výkon, kdy s lepším zakončováním mohl být výsledek lepší a oba obdržené góly nebyly způsobeny nějakou chybou v obraně. Góly dávaly Hrubeš(2x), Karásek, Kosorin.

Vojta

Kategorie: Nezařazené