Ke čtvrtému zápasu sezony jsme jako dosud neporažený tým nastupovali jako jasný favorit. V bráně se znovu objevila letošní posila a opora týmu Michal, žeru jenom kuřata, Pokorný, v poli mu bohužel moc nepomáhali Michal Vozár, David Brožek, David Blatský, Karel Andrle, Michal Dvořáček, Juraj Kováč, Michal Zhoř, Tomáš Kratochvíl a Maksim Purgin.

Ve hře se hráčům favorizovaného Béčka nedařilo, špatné nahrávky střídaly ještě horší. I přes problémy v kombinaci jsme se dostali do několika šancí, naše neschopnost zakončit mezi 3 tyče byla ovšem alarmující. Přes všechny nezdary jsme poločas ukončili za ještě poměrně příznivého výsledku 0:1.

Poločasová porada nám tradičně moc nepomohla a v bídném výkonu jsme pokračovali i v druhém poločase.  Ubohý výkon korunoval v průběhu druhé půle labilní, nebojme se říci retardovaný, hrdina ruských stepí, který posuzuje důraz ve hře pouze počtem pokopaných soupeřů v přerušené hře. Všichni jistě chápeme, že chce udělat radost hrdinnému Vladimírovi, ale s tím ať zůstane v nadcházejících zápasech raději doma. Špatného výkonu využil soupeř ještě dvakrát a navýšil na potupných 3:0. V závěru využil jednu z našich mnoha šancí Karel a snížil na konečných 1:3.

Kategorie: Nezařazené