Ve středu 9.11. ve 20:00 nás čekal souboj s vedoucím týmem druhé ženské ligy Antidepresivními rybičkami. Již dopředu jsme věděly, že to nebude snadný zápas, proto jsme si stanovily cíle dostat maximálně 10 gólů, hrát naplno a nepropadnout depresi.

Toho večera jsme nastoupily v sestavě Evka, Terka, Zdeňka, Alča, Áňa, Světla, Robi, Ivet, Lucka a Barča to jistila v bráně. Soupeřky byly malé, rychlé a s míčem to taky uměly, ale neměly to proti nám snadné. Snažily jsme se s nimi držet krok, co nám síly stačily, a Barča v bráně předváděla spoustu famózních zákroků. Vybojovaly jsme si i pár gólových šancí, z nichž musí být vyzdvižena šance Terky, kdy nikdo, kdo to viděl, vůbec nechápe, proč to tam nepadlo. Holt se nám stále nepodařilo zlomit naši střeleckou neúspěšnost.

Nakonec jsme aspoň těsně splnily náš cíl prohrou 0:10. Mohlo to být i lepší, nebýt tří rychlých gólů na začátku druhého poločasu, ale zápas jsme si užily a už se těšíme na letošní poslední zápas, který se odehraje 22.11. proti týmu FC Pivce. Zde se snad již dočkáme spousty vstřelených gólů do branky soupeřek.

Alča

Kategorie: Nezařazené