V úterý 21.3. od 20:00 nás čekal jeden z našich nejsilnějších soupeřů této sezóny – Chicas. My jsme se však tabulkou nenechaly rozhodit, byly jsme připravené navázat na minulou sezonu, kdy jsme tomuto týmu daly gól a prohrály jsme nakonec o čtyři branky. Bohužel nás v den zápasu zasáhla smutná zpráva, že se Terka zranila. Marodka se nám tak rozrůstá, snad se nám další zranění vyhnou!
Do zápasu jsme tak nastoupily v obraně Ivet, Áňa, Lucka, v útoku Evča, Kačka, Alča a Zdeňka a v bráně Barča. První gól na sebe nenechal dlouho čekat, bohužel do naší branky. My jsme však bojovaly a dostaly se do několika nadějných šancí, bohužel vytoužený gól nepadl. Nakonec jsme prohrály 7:0.
Přesto, že je to naše druhá vysoká prohra v řadě, nevěšíme hlavy. Na další zápasy se těšíme a očekáváme od nich, že budou vyrovnanější a dostaneme míč do branky soupeřek. Přijďte fandit!

Alča

Pozn.: Naše Alča se dokonce v sobotu 18.3. vdala, takže k tomuto zápasu nastoupila už jako Alča Kobrlová alias Kobra! Za celý tým Alče přejeme, ať jí v manželství všechno vychází a ať jsou spolu moc šťastní. P.S. Děkujeme za koláčky, byly moc dobré 🙂

Kategorie: Nezařazené