Na 1. turnaj AVL volejbalového týmu Trblblblblb jsme se sešli ve složení Honza Čepila, Roman Lavička a Honza Medřický na smeči, Jakub Cuth a Zbyněk Hubka na bloku a Romana Lavičková s Hankou Srbovou na nahrávce. Kvůli příchodu studené fronty, která z Prahy odnesla celotýdenní jedovatý smog, jsme se museli obejít bez třetí nahrávačky Khulan Chuluunbaatar, která zůstala v posteli se zákeřnou nemocí. Tuto neděli nás čekali 4 zápasy.

První zápas jsme se utkali s týmem Čimice, který sice z počátku trošku kousal, ale nakonec jsme nenechali nic náhodě a s pohodlným náskokem v obou setech zvítězili 2:0. Další zápas na nás čekal neznámý tým, který si říkal Světáci. Nevěděli jsme, co od nich čekat, ale už po prvních míčích jsme zjistili, že se v tomto případě jedná o povinnou výhru, a tak jsme si po 23 minutách hry odnesli jednoznačnou výhru 2:0.

Protože jsme začali hrát už od 8:15 hodin, první fanoušci dorazili až po druhém utkání. Byli jsme rádi a chtěli jsme se před nimi vytáhnout na tým Pecky, se kterým už z minulosti máme odehrané 2 vítězné a 1 prohraný zápas. Nakonec se ukázalo, že Pecky nejsou zrovna ve formě a bez velkých dramat jsme opět jasně zvítězili 2:0, což, jak se zdálo, naše fanoušky celkem nudilo.
Do posledního zápasu jsme chtěli našim fandům vlít trochu adrenalinu do žil a směle jsme se postavili týmu Bláznivá promile. Zápas to byl vskutku dramatický, o čemž svědčí i skóre prvního setu 25:27 v náš neprospěch. Soupeře jsme donutili k vybrání všech možných oddechových časů a ke střídání posily do pole. Ve druhém setu jsme si dokonce vytvořili obrovský náskok 15:6 hlavně díky dobré sérii podání Zbyňka Hubky, ale v tu chvíli se volejbalový bůh na nás rozzlobil a zasypal nás hromadou smůly. Kde nám chyběly milimetry k úspěchu, soupeřovi naopak přibývaly. Výsledek 20:25 a prohra 0:2 se nám pranic nelíbila, ale mohli jsme se aspoň konejšit velmi kvalitní předvedenou hrou.

Na závěr je třeba říct, že jsme splnili dnešní cíl a odnesli si 9 bodů z 12 možných. Námi předvedený bojovný a kvalitní volejbal nám udělal velkou radost a už teď se těšíme na další turnaj.

Kategorie: Nezařazené

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder