17. listopadu jsme na první kolo letošního souboje fakult postavili 2 volejbalové týmy. Za A-tým nastoupili Zuzana Řežábková, Martin Ševeček, Marek Čepl, David Klečka, Petr Újezdský, Roman Lavička, Jan Medřický a Martin Cuhra. V B-týmu se představili Alina Pranowich, Roman Káčer, Tran Duc Minh, Aleš Tygl, Jiří Polák, Ota Kukral a Ondra Sláma.

Úkolem A-týmu bylo získat vítězství a tím cenné body do celkového skóre souboje fakult. V základní skupině jsme si celkem snadno poradili s reprezentanty FSv a FIT. Protože naše diváky evidentně nebavilo hladké proplouvání turnajem a ani naše snaha o pěkný volejbal plný zvednutých těžkých míčů, signálů a technických i razantních úderů, rozhodli jsme se celé finále zdramatizovat. Po přesvědčivém prvním setu s FBMI, jsme se druhou sadu drželi trošku zpátky a nechali diváky si trošku rvát vlasy. Bohužel jsme tento set ztratili a poté, co FEL porazil FBMI v obou setech, nám nezbývalo, než získat oba sety proti FELu. V první sadě jsme především díky skvělému podání Marka Čepla nenechali soupeře prakticky hrát a zvítězili jsme rozdílem třídy. To se ovšem zase nelíbilo našim fanouškům, tak jsme pro ně připravili napínavé přetahování o vedení po celý set až do stavu 25:26, kde fanoušky, jimž už vlasy dávno zbělely hrůzou, potěšil Petr Újezdský posledním technickým úderem do rohu hřiště.

Smyslem B-týmu bylo, abychom se podívali na některé naše mladší kolegy z přípravky a zjistit tak, jak jsou připravení po nás v budoucnu převzít otěže. V základní skupině bohužel tým utrpěl jednu prohru s A-týmem FD a remízu s FBMI, což je posunulo k hraní ve skupině o 7. místo. V ní ovšem podlehli jak FSv, tak FS, takže získali pěkné 9. místo.

Tento volejbalový turnaj se nám tedy povedl a my děkujeme za vyhraný sud svijanského rytíře, na který se těšíme na naší vánoční volejbalové besídce.

Kategorie: Nezařazené

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder