Hned další víkend po prvním volejbalovém turnaji nás čekal druhý turnaj. Celkem jsme museli odehrát 5 zápasů, takže jsme se potřebovali sejít v plné sestavě, což se nám také povedlo. Naneštěstí nám ale onemocněla Terka, takže jsme ji cca po druhém zápase poslali domu uzdravit se. Terka si nezahrála ani jeden zápas, všech 5 nám odehráli naše zbylé 2 nahrávačky Zuzka s Marylou. Matěj odešel po prvních 3 zápasech, protože večer šel pilovat své dovednosti v tancování.

V prvním setu prvního zápasu jsme se trápili, moc se nám nedařilo. Naštěstí jsme se ve druhém zberchali a utkání jsme nakonec vyhráli po třech setech. Další zápas jsme hráli proti prvnímu týmu tabulky “Děti na skleníku”. Díky rozehrání z prvního zápasu jsme do tohoto nastoupili hned od prvního setu. Zápas to byl napínavý, rozhodovali drobné chyby obou týmů. My jsme jich bohužel udělali více a tak jsme proháli 2:0 na sety s těsným skóre 25:20 a 25:22. Třetí zápas pro nás znamenal utkání proti týmu, který byl v této době těsně před námi. V tomto zápase jakoby nás motivovala těsná prohra v tom předchozím, a zápas jsme jednoznačně vyhráli 2:0 se skóre 25:9 a 25:15.

Jak jsem již psal, po prvních třech náročných zápasech nás opustil Matěj. Naštěstí jsme poslední 2 hráli proti soupeřům z konce tabulky, takže ani únava a nemožnost střídání nezabránili vítězství v obou zápasech. Při posledním už byla znát únava na každém z nás a podle toho také vypadal náš výkon. Pouze Martin Cuhra měl ještě sílu na smečování z první … Únavu potvrzuje i fakt, že jsme po turnaji jsme ani nešli do naší oblíbené hospody U Topolu.

Celkově hodnotím(-e) turnaj jako úspěšný. Z možných 15 bodů jsme získali 11, a to jsme 3 zápasy hráli proti tabulkově silnejším soupeřům. Celkově jsme tedy skončili 4. v tabulce, což nám zajišťuje udržení v této lize. Alespoň budeme mít čas fandit béčku, které o udržení bude bojovat. V následujících 3 týdnech nás čekají další 2 turnaje. ovšem s rychlostí organizátorů se dovíme až časem, kdy budeme vůbec hrát. Do té doby vám přeji příjemný týden 🙂

P.S. Chtěl bych poděkovat té části Ultras, která nás přišla podpořit. Na výsledku je znát jejich podpora, protože jsme hráli právě 3. zápas, který jsme vyhráli největším rozdílem.

Kategorie: Nezařazené

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder