Po špatném výkonu v zápase proti Bubenečské paralele jsme v úterý 23. 10. 2012 nastoupili do utkání s Žilnatými kládami v sestavě oslabené o TOOMa “jel jsem do Ameriky” Kouřima, Vojty “jdu na hokej” Crvčka, a Davida “bolí mě zádíčka” Brožka. Začátek utkání se nám vydařil a šli jsme do vedení poté, co skóroval Milan “peru všechno dohromady” Holec.

Do poločasu jsme se dostali ještě do několika šancí, ale nemohoucnost našich střelců dala šanci soupeřům. V obraně jsme vytvořili několik hrubých chyb, které z velké části napravoval Ondra “snad mě trefíte” Bartoněk, na jednu ze střel byl ale krátký a tak poločas skončil stavem 1:1.
O poločase se Jan “musim na vás křičet” Hejný snažil spoluhráče vyburcovat k lepšímu výkonu, ale jak se později ukázalo, snažil se marně. I v druhém poločase se naše obrana sestávající z Michala “Záji” Zajíčka, Martina “íránce” Ševečka, Hejňase a dnes také Milana” “Leciána dopustila několika chyb a tak soupeř za pomoci Filipa “gól dam alespoň do naší brány” Petráska zvýšil na 2:1. O změnu skóre se na druhé snažili také Petr “Aleš” Valenta a Adam “hraju v čepici” Polák, ale stejně jako ostatní naši útočníci se gólově neprosadili. Inkasovali jsme i potřetí, když soupeř z přímého kopu propálil již po několikáté naši zeď, s čímž Oncek počítal, nicméně na míč byl i tak krátký. V závěru poločasu vlétl před bránu Hejňas a hlavou umístil balon vedle brankaře a snížil na konečných 3:2.
Po povedeném vstupu do sezóny jsme již podruhé předvedli tragický výkon, teď však nezbývá nic jiného, než zapomenout a nabrat síly na příští zápas proti týmu Pavla “už s vámi hrát nebudu” Bartla, který bude opět příští úterý, tentokrát 30. 10., zase na dvojce.

Report by David Brožek

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder