Ve čtvrtek 21. 3. nastoupilo naše fotbalové Áčko k utkání s neznámými Heveraboys, kteří doposud neměli na kontě ani bod. Ačkoliv na to soupeř fyzicky nevypadal, dokázal nám být vyrovnaným soupeřem.

Hrála sestava: do kasy šel Oncek „žaludus“ Bartoněk, v obraně mu pomáhali David „Bróža Brožek“, Jan „hovnivál“ Hejný, Michal „Krči“ Krčmář, Martin „volejbalista“ Ševeček a Michal „Zaja“ Zajíček. V útoku se snažili Petr „Aleš“ Valenta, Milan „Otík“ Lecián, Filip „playmaker“ Petrásek a David „penaltový mág“ Blatský.

V polovině prvního poločasu se dostal do dvoubrankového vedení po šťastně tečované střele z autu a po minele zadáka Hejného. Dva inkasované góly nás ale nepoložily a naopak jsme se nabudili a začali více útočit. Z toho pramenilo snížení z kopačky Filipa Petráska. V poločase jsme tak prohrávali jen těsně 1:2.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s bojovným duchem a touhou po vyrovnání. Po pár slibných šancích to přišlo. Opět gólem Filipa Petráska, kterému po skvělé rozehře asistoval gólman Oncek Bartoněk. V druhém poločase nám soupeř přestal stíhat a více fauloval, z čehož pramenila naše penalta a zní naše vedení, po gólu Davida Blatského, který nekompromisně prostřelil brankáře. Soupeř již poté věděl, že pokud chce bojovat, musí otevřít hru. Toho využil opět David Blatský a pak ještě Michal Zajíček, jemuž gól připravil dokonalou přihrávkou Petr Valenta. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a my brali zasloužené 3 body po výhře 5:2.

 

report by Zajda

 

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder