V podvečer Všejaderné fúze nastoupil náš tým veteránů k utkání 7. Hanspaulské ligy na Podolí s celkem Polnohospodár Praha. Veteráni, stále neporaženi, nastoupili v sestavě: v brance Květák; obranu tvořili Špáňa, Roman, Krči a (Václav); v útoku pak (Václav), Toom, Filip, Pavlíto a Verča s Bohyní.

Utkání začalo z naší strany poměrně aktivně, neboť soupeř se ukázal být zdatným betonářem. Každopádně, za vydatné podpory jednoho fanouška se po krásné hlavičce trefil obránce/útočník Václav. Šance byly, ale soupeř dále spoléhal na svůj beton, brejky a na rezavého nervního prasáka, který mimo jiné hodil po rozhodčím míč a nebyl vyloučen!

Změna stran tedy nastala za stavu 1:0 v náš prospěch. Po poločasové pauze jsme opět nastoupili s tlakem, který vyústil ve 33. minutě brankou na 2:0. Pavlíto se rozhodl, že když to nejde dovézt do brány, půjde to z dálky. Po zpracování několik metrů do vzduchu vypálil z necelé půlky hřiště a brankář může být rád, že na střelu k tyči nestihl zareagovat, neboť jen díky tomu nepřišel o ruku. Nicméně soupeř se zmohl na náhodný gól a asi po deseti minutách snížil na 2:1. Tento stav byl velmi ošemetný, avšak po našem dalším tlaku jsme se dočkali další naší branky. Po rychlé akci po pravé straně Verča před brankou zkušeně pustila míč za sebe lépe stojícímu Pavlítovi. Ten opět vypustil ránu k tyči, tentokráte již z malého vápna, a upravil tak na konečných 3:1.

P.S. Mikinu mi vem příští tejden na Hanspaulku, páč jsem tejden v luftu. A dej to prosím na web. Nemám tu bohužel skoro čas. Díky

Pavlíto

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder