Ve čtvrtek 24. 9. 2015 se veteráni Tralalalala utkali s nám dobře známým týmem Pivní pohoda AC. K zápasu byli připraveni: v bráně Martin „Cukrouš“ Cuhra, v obraně Michal „Krči“ Krčmář, Milan „Otík“ Lecián a Tomáš „TOOM“ Kouřim. Do útoku byli připraveni Ondřej „ŠuŠu“ Šubrt, Pavel „Pavlíto“ Bártl, Filip „Trpaslík“ Petrásek, Verča „Mademoiselle zelená“ Blechová, Kája „Bohyně“ Kopecká a Vojta „Ultraveterán“ David.

Zápas se hrál od 18:15 na Děkance. Z toho důvodu jsme měli i několik fanoušků. Zápas začal velmi opatrně bez větších šancí. Když už se nějaká urodila, byla to střela ze střední vzdálenosti, s kterou Cukrouš či brankář soupeře neměli problémy. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Po poločase hra vypadala dost podobně. Nicméně jsme to byli právě my, kteří jako první udeřili. Na brankové čáře se prosadil Vojta David, který svým důrazem míč protlačil za záda soupeřova brankáře. Přesně v tuto chvíli jsme měli přidat další branku, která by nám přinesla klid na kopačky. To se však bohužel nestalo. Naopak z jednoho rychlého protiútoku se zrodilo vyrovnání. Po ztrátě míče v útoku jsme se nestihli vrátit v dostatečném počtu zpět a nechali tak Cukrouše v bráně na holičkách. Bohužel se soupeřův útočník nemýlil a srovnal na 1:1.

Do konce zápasu měl ještě Otík šanci na strhnutí vedení na naší stranu, nicméně v slibné pozici přestřelil branku soupeře. A tak utkání skončilo zřejmě spravedlivou remízou 1:1. Utkání nebylo příliš kvalitní. Snad se to v příštím zápase zlepší. Příští zápas se koná 7. 10. 2015 proti týmu Polární záře. Zveme všechny fanoušky kvalitní kopané a zelené, aby nás přišli podpořit.

ŠuŠu

Kategorie:

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder